Waterpolostage Godinne 2018

Naar jaarlijkse gewoonte vertrokken Mechelen en Leuven ook dit jaar weer samen op stage.

Elke dag trainde elke groep twee keer. Marianne begeleidde de benjamins, Anjo de miniemen en Martijn de kadetten. Elke trainer had nog enkele hulpcoaches mee, waardoor de trainingen zeer vlot konden verlopen. Hierdoor heeft iedereen de mogelijkheid gehad om enorm veel bij te leren en is iedereen klaar om het nieuwe seizoen goed starten.

Buiten de trainingen vonden er natuurlijk nog vele andere activiteiten plaats. Zo speelden de miniemen en kadetten enkele avonden een nachtspel voor het slapen gaan. Het grote sluipspel was daarbij een enorm succes! Ondertussen werd er voor de benjamins een verhaaltje voorgelezen.

Overdag werd er nog veel gesport. Dit jaar waren vooral basketbal en voetbal de grootste favorieten van onze jeugdspelers. Na al dat sporten en spelen konden we dit jaar elke dag genieten van een lekkere maaltijd! Er werd aan iedereen gedacht, van vegetarisch tot speciale diëten.

Op dinsdag ging iedereen op ruiltocht om snacks te verzamelen voor bij het kampvuur. Ook dat was een succes: rugzakken vol lekkere dingen en met het beetje geld dat ze gekregen hadden, kochten de benjamins nog wat extra chips. Met de verkoop van pruimen hadden de miniemen ook wat geld verzameld. Zij kochten hiermee ijsjes voor iedereen.

Deze super leuke en vruchtbare stage sloten we dan uiteindelijk af met een gezellig kampvuur!