SD: Leuven 31 - Aalst 2

Bij aanvang van de match van de Leuvense dames zien we bij de bezoekers uit Aalst een volle bank maar dit maakt Leuven duidelijk niet bang.

Wanneer Irene de eerste goal maakt, is het ijs gebroken. De Leuvense damesploeg komt op gang en geraakt direct op een grote voorsprong. De goals volgen snel achter alkaarl voor Leuven. Het staat dan ook 9-0 na de eerste time.

De tweede time start en direct vliegt Leuven er weer in. Het doel van Aalst is als het ware een schietkraam. Ook hier is duidelijk dat het nieuwe Aalst nog niet volledig in de wedstrijd zit. De tweede time strandt op een 19-0 voorsprong.

Bij de start van de derde time wordt duidelijk dat Leuven al een beetje moe is en Aalst in de match begint te komen. Ze verdedigen beter en maken het Leuven al wat moeilijker maar er vallen toch nog 7 goals voor Leuven deze time, 26-0. 

De vierde time start en Aalst krijgt grip op de match en ze maken zelfs hun eerste goal, enen hele opluchting en eerredder voor Aalst. Leuven laat dit niet zomaar voorbij gaan en maakt hierna nog een serie goals. In de laatste 25 seconden kan Aalst ook nog hun tweede goal maken en wordt de eindstand vastgelegd op 31-2.

Al bij al een gemakkelijk match maar ook een welgemeende proficiat aan het nieuwe damesteam van Aalst.

 

Doelpunten voor Leuven door:

-Lotte Delport: 10

-Sarah De Canniere: 8

-Anthe Luts: 5

-Lotte Cauwenberg: 4

-Irene Claes: 2

-Hannah Luts: 1

-Birte Theunissen: 1

Sponsors