AUTOSTAD Haasrode

AUTOSTADGROEP is dé verdeler van Opel, Fiat, AlfaRomeo, Jeep, Abarth en Fiat Professional in de regio Leuven. Met het ruime aanbod aan nieuwe wagens en stockwagens hebben zij het perfecte model voor ieders smaak en budget. Ook hebben zij een ruim aanbod aan tweedehandswagens, beter genaamd de "Autostad Used Cars", van alle merken. Of je nu een auto wil kopen of verkopen, op onderhoud komt of aan herstellingen toe bent, bij AUTOSTAD kun je zeker zijn van een kwalitatieve oplossing.

 

JE WAGEN IS ALTIJD IN TOPCONDITIE

Carrosserieschade aan je wagen? Ongeval of pech onderweg? Of wil je veilig op vakantie vertrekken? Geen paniek. Bij AUTOSTAD vind je verschillende diensten en de beste service om je wagen 24/7 in topconditie te houden.

 

VOOR BEDRIJVEN

Niet enkel particulieren kunnen bij AUTOSTAD terecht. Ook in je zoektocht naar de juiste bedrijfswagen voor je medewerkers of naar de perfecte bestelwagens helpen wij je graag verder. Tevens hebben wij steeds een groot aanbod op voorraad zodat u snel de baan op kan indien nodig!

 

WAAROM KIEZEN VOOR AUTOSTAD?

Als klant bij AUTOSTAD krijg je wat je als klant hoort te krijgen: een ruim assortiment van kwalitatieve auto’s voor de beste prijs, en met de beste service. Bij ons staat alles in het teken van een professionele aanpak, zonder het persoonlijke aspect uit het oog te verliezen. Wij bieden u een keuze uit ruim 400 nieuwe en jonge tweedehandswagens tegen betaalbare prijzen. Autostad streeft er al 10 jaar naar om ook na de aankoop een correcte en betrouwbare service aan onze te klanten te geven. Zowel in de garage in Haasrode als in de garage in Leuven.

 

Contact: Neringenweg 46, 3001 Heverlee / Tel: +32 16 40 02 67 / info@autostadhaasrode.be / els.de.wilder@autostadgroep.be

Sponsors